Σεμινάρια Υδρο-γυμναστικής σε προσωπικό Επιχειρήσεων

 

  

Η Aquaway, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Hydrorider, διοργανώνει σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερωτικά σεμινάρια στο προσωπικό επιχειρήσεων. Τα σεμινάρια αφορούν την επιμόρφωση γυμναστών και έχουν ως θέμα, τη γυμναστική στο νερό, την επιστήμη της σωστής άσκησης μέσα σε αυτό, καθώς και το σύστημα άσκησης της Hydrorider.

 

Tο σύστημα της Hydrorider σχεδιάστηκε από μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών γυμναστών στην Ιταλία, έτσι ώστε να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής στο νερό, με τους εξοπλισμούς άσκησης νερού. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο χώρο των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, που επιθυμούν να επιμορφώσουν το προσωπικό τους.

 

 

 

» Πώς δηλώνω ενδιαφέρον, για συμμετοχή της επιχειρησής μου σε σεμινάριο;

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να μεταβείτε στο Aquastore.gr ή να επικοινωνήσετε με την Aquaway στο 28210-68117.

 

 

 

 

» Τι κερδίζω με τη συμμετοχή της επιχείρησής μου στο σεμινάριο;

 

Η Aquaway είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία, σε Ελλάδα και Κύπρο, που ειδικεύεται στη γυμναστική στο νερό. Οι εκπαιδευτές μας διαθέτουν όλοι την απαραίτητη τεχνογνωσία για να διδάξουν στο προσωπικό σας σωστά, τα μυστικά της άσκησης στο νερό και όλων των νέων εξελίξεων, που αφορούν την άσκηση και αποκατάσταση στο νερό.

 

Η άσκηση στο νερό παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, οι οποίες απορρέουν από τις ιδιότητες που εμφανίζει το νερό. Η φιλοσοφία άσκησης στον νερό είναι εντελώς διαφορετική από ότι στη ξηρά και οι εισηγητές-γυμναστές, οι οποίοι γυμνάζουν τους αθλούμενους, πρέπει να είναι άριστα επιστημονικά εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενό τους.

Ο σκοπός των σεμιναρίων είναι να μεταφερθούν στο προσωπικό σας, όλες οι απαραίτητες γνώσεις, για να πραγματοποιούν ένα αποτελεσματικό, ευχάριστο αλλά και παράλληλα ασφαλές πρόγραμμα γυμναστικής στο νερό. Μόνο έτσι διασφαλίζεται η ικανοποίηση του πελάτη σας, αλλά και της επιχείρησης σας!

 

 

 

 

Επιμορφώστε σωστά το προσωπικό της επιχείρησής σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!