Δίκτυο εξυπηρέτησης


 

Τα προϊόντα της Hydrorider, δεν θα τα βρείτε στα καταστήματα, μπορείτε να τα προμηθευτείτε μόνο από την Aquaway και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της. Σκοπός μας είναι η σωστή και ποιοτική εξυπηρέτησή σας και μόνο το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας, μπορεί να το εξασφαλίσει! Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το εξουσιοδοτημένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Aquaway και ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που μπορούμε αποκλειστικά να σας προσφέρουμε!

 » Δωρεάν μελέτη εξοπλισμού της πισίνας σας!


Σας επισκέπτεται ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Aquaway στο χώρο σας, για να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας, να σας δώσει νέες ιδέες, να πραγματοποιήσει μελέτη του χώρου σας και να σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την πισίνα σας. Οι συνεργάτες της Aquaway είναι εξειδικευμένοι πτυχιούχοι γυμναστές, που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο τους. Ο εξειδικευμένος συνεργάτης που θα σας επισκεφτεί, θα είναι και o μόνιμος υπεύθυνος συνεργάτης για τη συνεχή στήριξη της επένδυσης σας! Για να σας καταθέσουμε μια μελέτη εξοπλισμού της πισίνας σας, επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κλικ εδώ για να μας δώσετε στοιχεία για τη μελέτη.

 

 

 


» Δωρεάν μεταφορικά!

Η Aquaway  σας προσφέρει με την παραγγελία σας, δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 85 €!

  

 

 

 

» Δωρεάν συναρμολόγηση των οργάνων υδρο-γυμναστικής!

 

Τα οργάνα υδρο-γυμναστικής παραδίδονται δωρεάν στο χώρο σας, όπου γίνεται η συναρμολόγηση και η επίδειξη σωστής λειτουργίας τους! H προσφορά της Aquaway αφορά ορισμένους νομούς της Ελλάδας και της Κύπρου, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

  

 

 
» Εργοστασιακή εγγύηση προϊόντων Hydrorider!


Η Hydrorider προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών για τα προϊόντα της. Ενώ η Aquaway 2 χρόνια δωρεάν service και μεταφορικά για τα ανταλλακτικά της εγγύησης!


  


» Τεχνική Υποστήριξη!


Με γρήγορο και αξιόπιστο after sale service!

 

  

 
» Σχολή εκπαίδευσης & δωρεάν σεμινάρια, σε επιχειρήσεις & ιδιώτες!


Η Aquaway εκτός από τον τομέα της διανομής και τεχνικής υποστήριξης, συμπεριλαμβάνει και τον τομέα της εκπαίδευσης. Ο τομέας εκπαίδευσης περιλαμβάνει εξειδικευμένους γυμναστές, που οργανώνουν σεμινάρια, events και γυμναστικές επιδείξεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε κάθε επιχείρηση που εξοπλίζεται, παρέχεται δωρεάν εκπαίδευση του προσωπικού! Στους ιδιώτες πελάτες μας, προσφέρουμε δωρεάν Personal Training στην πισίνα τους και συνεχή ενημέρωση για θέματα γυμναστικής και νέων προγραμμάτων άσκησης. Σκοπός μας είναι η σωστή σας ενημέρωσή και η πετυχημένη σας επένδυση!

 

  

 

» Ειδικές Υπηρεσίες προβολής των επιχειρήσεων!

 

Μετά τον εξοπλισμό σας, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ειδικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε: Ανάγνωση και ανάρτηση αγγελιών εργασίας , Ανάγνωση βιογραφικών γυμναστών, Ένταξη της επιχείρησής σας στον κατάλογο με πισίνεςΑνάρτηση και πλήρη επεξεργασία του κειμένου παρουσίασης της επιχείρησής σας στον κατάλογο εύρεσης, Δυνατότητα επεξεργασίας και ανάρτησης διαφημιστικής προσφοράς για τα μέλη της Aquaway. Η πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα, που αφορά τη γυμναστική στο νερό, θα είναι στη διάθεσή σας για να τη χρησιμοποιήσετε!

 

  

 

» Δωρεάν υπηρεσίες σωστής ενημέρωσης όλων των πελατών μας!

 

Το πρώτο ολοκληρωμένο site για την άσκηση στο νερό, είναι στη διάθεσή σας! Στα μέλη μας παρέχεται  εντελώς δωρεάν: διαρκής ενημέρωση με νέα θέματα, άρθρα και ιδέες για τη γυμναστική στο νερό, δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για καινούργια προϊόντα, δυνατότητα εύκολης πραγματοποίησης παραγγελιών, προσφορές, προσκλήσεις για events, προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια!

 

 

 


» Δωρεάν on-line πρόσβαση στο περιοδικό Aquaway Magazine!


Το ιδανικό μέσο για ενημέρωση και νέες ιδέες. Το Aquaway Magazine προσφέρεται δωρεάν, για αναάγνωση on-line, στους πελάτες μας και είναι το πρώτο περιοδικό, σε Ελλάδα και Κύπρο, που ασχολείται αποκλειστικά με την υδρο-γυμναστική!

 

  

Στο μέλλον, η άσκηση με όργανα γυμναστικής στο νερό θα είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος άθλησης και ψυχαγωγίας. Το δίκτυο της Aquaway εξελίσσεται συνεχώς και είναι το πρώτο, σε Ελλάδα και Κύπρο, που ειδικεύεται αποκλειστικά με τη γυμναστική στο νερό. Αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν την άσκηση στο νερό και μπορούν να σας προσφέρουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, για μια πετυχημένη επένδυση!

 

 

 Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

 

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!