Κέντρο αποκατάστασης PHYSIOSYMMETRY

 

 

 

Το Κέντρο PHYSIOSYMMETRY δημιουργήθηκε μετά από πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας στον χώρο της Φυσικοθεραπείας – Αποκατάστασης. Η διαρκής επαφής με το εξωτερικό, οι νέες τάσεις του Κλάδου καθώς και οι συνεχείς ενημερώσεις- μετεκπαιδεύσεις, όσον αφορά τις καινοτόμες μεθόδους,βοήθησαν στη δημιουργία του Κέντρου αυτού με σκοπό την κάλυψη σύγχρονων αναγκών που προκύπτουν στον χώρο της Φυσικοθεραπείας – Αποκατάστασης(εντός και εκτός νερου)

 

 

Βασική επιδίωξή είναι η γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση των κινητικών προβλημάτων κάθε ασθενή, σε έναν σύγχρονο, ευχάριστο χώρο με έμπειρούς θεραπευτές.

 

Η έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων μετά από αξιολόγηση του ασθενούς και η προληπτική παρέμβαση, μας βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν στο μέλλον μετά από λανθασμένη στάση σώματος.

 

Δίνουμε έμφαση στην επίτευξη της ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ του σώματος, για ομαλή λειτουργία και κάλυψη καθημερινών αναγκών συντελώντας σε μια ευρύτερη καλή ποιότητα ζωής.

 

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την υγεία σας και να επιστρέψετε όσο το δυνατόν συντομότερα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με όλες σας τις δυνάμεις και ενέργεια.

 

 
PHYSIOSYMMETRY, Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 32, ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ:2106037181, www.physiosymmetry.gr email: polykratis@physiosymmetry.gr

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!