Άρθρα

Το Aqua Bike είναι εδώ και μας διασκεδάζει αδυνατίζοντας. Ένα ευχάριστο πρόγραμμα γυμναστικής, πάνω στο ποδήλατο και μέσα στο νερό...

Γυμναστική με το Aqua Bike!

Υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε τη φόρμα μας εύκολα, ξεκούραστα και διασκεδαστικά; Το Aqua Bike είναι εδώ και μας διασκεδάζει αδυνατίζοντας. Ένα ευχάριστο πρόγραμμα γυμναστικής, πάνω στο ποδήλατο και μέσα στο νερό!!

 

Η άσκηση με ποδήλατα νερού, αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τρόπο άθλησης και ψυχαγωγίας σε γυμναστήρια, κολυμβητήρια, ξενοδοχεία, spa και φυσιοθεραπευτήρια, σε όλο τον κόσμο! Οι ξεχωριστές ιδιότητες του νερού, σε συνδυασμό με τα ειδικά ποδήλατα, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους που δεν γνωρίζουν κολύμβηση, να γυμναστούν στο νερό χωρίς καθόλου επιβαρύνσεις στις αρθρώσεις και το σκελετικό σύστημα.

 

Τα ειδικά ποδήλατα μπαίνουν εύκολα μέσα στην πισίνα και είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Δεν απαιτείται η γνώση κολύμβησης και δεν χρειάζεται καθόλου η βύθιση του κεφαλιού μέσα στο νερό. Ένα πρόγραμμα με το Aqua Bike μπορεί να διαρκέσει από 10 μέχρι 35 λεπτά, χρόνος που είναι υπεραρκετός για την απώλεια λίπους από τον οργανισμό, για αποτελεσματική γύμναση, αλλά και τη διατήρηση του μεταβολισμού μας σε υψηλά επίπεδα.Οι ασκήσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται πάνω στο ποδήλατο νερού, είναι ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να εκμεταλλεύονται πλήρως και τις φυσικές ιδιότητες του νερού. Αντίσταση, άνωση, υδροστατική πίεση και θερμοκρασία του νερού, εξασφαλίζουν την αποτελεσματική αλλά και την ασφαλή μας γύμναση!

 

 

 

Παράλληλα σε ένα πρόγραμμα με το Aqua Bike δεν θα κάνετε σχεδόν ποτέ τις ίδιες ασκήσεις. Κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό, έχει φαντασία, χορευτικές και διασκεδαστικές κινήσεις, καθώς και μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων, που γυμνάζουν κυριολεκτικά κάθε σημείο του σώματος σας!

 

 

Μερικά από τα πιο θετικά αποτελέσματα της αερόβιας άσκησης με το ποδήλατο νερού, είναι:- Αύξηση της κατανάλωσης θερμίδων κατά τη διάρκεια της άσκησης, λόγω της φυσικής αντίστασης του νερού.


-  Μικρομασάζ στην επιφάνεια του δέρματος, με την βοήθεια της υδροστατικής πίεσης του νερού και αποτελεσματικότερη απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.


- Αύξηση του βασικού μεταβολισμού.


- Μείωση των τριγλυκεριδίων.


- Βελτίωση του κυκλοφορικού και της φλεβίτιδας στα κάτω άκρα.


- ύξηση της HDL - χοληστερόλης.


- Μείωση της LDL - χοληστερόλης.


- Μείωση της αρτηριακής πίεσης.


- Αύξηση της μυϊκής μάζας και βελτίωση της σύσφιξης.


- Μείωση της λιπώδης μάζας.


- Πρόληψη και προστασία από την ισχαιμική νόσο του μυοκαρδίου.


- Επιβράδυνση των εκφυλιστικών αλλοιώσεων των αρθρώσεων.

 

 

Δοκιμάστε τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο γυμναστικής στον κόσμο και βελτιώστε την υγεία, τη διάθεση και τη σιλουέτα σας...

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!