Υπηρεσίες που παρέχουμε στους Γυμναστές - Απόφοιτους A.T.S

 

 

Μετά την επιτυχή σύνδεσή σας ως ''Γυμναστής-Απόφοιτος A.T.S'', μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενημερωτικές και τις ειδικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε!

 

 

 

Δωρεάν Ενημερωτικές υπηρεσίες

 

Με την απλή εγγραφή σας ως ''Γυμναστής-Απόφοιτος A.T.S'', μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε όλα τα ενημερωτικά θέματα της ιστοσελίδα μας.

 

 

 

 

Οι Ειδικές δωρεάν υπηρεσίες για τους Γυμναστές

 

Η Aquaway συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στον τομέα της γυμναστικής στο νερό και θέλοντας να στηρίξει τους αποφοίτους των σεμιναρίων της, δημιούργησε ένα πακέτο από χρήσιμες υπηρεσίες υποστήριξής τους!

 

Τις ειδικές υπηρεσίες, τις έχουμε ονομάσει ''Coach promotion tools'' και τις προσφέρουμε δωρεάν, αποκλειστικά στους Γυμναστές που παρακολουθούν τα σεμινάρια της A.T.S! Αναλυτικά οι υπηρεσίες:

 

 

» Ανάγνωση Αγγελιών εργασίας!

Διαβάστε Αγγελίες εργασίας, που αναρτούν επιχειρήσεις που ψάχνουν προσωπικό. Μείνετε ενημερωμένοι για τις θέσεις εργασίας που ανακοινώνονται!

 

 

» Ανάρτηση Αγγελιών εργασίας!

Δημοσιεύστε δικές σας Αγγελίες εργασίας, που παρουσιάζονται στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Παρουσιάστε την αγγελία σας, στις συνεργαζόμενες με την Aquaway επιχειρήσεις!

 

 

» Ανάρτηση του Βιογραφικού σας!

Αναρτήστε το βιογραφικό σας και παρουσιάστε το στις συνεργαζόμενες, με την Aquaway, επιχειρήσεις!

 

 

» Δυνατότητα δημοσίευσης  Άρθρου, Εργασίας ή Έρευνάς σας!

Δημοσιεύστε  Άρθρα, Εργασίες ή Έρευνες σας, στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, με την επωνυμία σας. Παρουσιάστε, στους χιλιάδες αναγνώστες της Aquaway, την ποιότητα δουλειά σας!

 

 

» Δυνατότητα καταχώρησής σας στον Κατάλογο εύρεσης!

Δυνατότητα καταχώρησής σας, στον Κατάλογο εύρεσης, στην κατηγορία ''Personal Trainers''! (Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης)

 

 

» Ειδική έκπτωση στo Aquastore.gr!

Ειδική έκπτωση στo Aquastore.gr, για την αγορά εξοπλισμών γυμναστικής. Εξοπλίστε εσάς και τους πελάτες σας, με ειδική έκπτωση χονδρικής, στα προϊόντα που εισάγει με αποκλειστικότητα η Aquaway!

 


Για να διαχειριστείτε τις ειδικές υπηρεσίες ''Coach promotion tools'', πρέπει να είστε απόφοιτος των σεμιναρίων, της σχολής εκπαίδευσης της Aquaway.

 

 

 

 

''Coach promotion tools''


οι πιο χρήσιμες υπηρεσίες


στη διάθεση των αποφοίτων μας!

 

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!