Οδηγίες χρήσης

Για να περιηγηθείτε ελεύθερα σε όλα τα θέματα της ιστοσελίδας μας, πρέπει να κάνετε  Login με το user name και το password, που δηλώσατε κατά τη δωρεάν εγγραφή σας.

 

 

Μετά την επιτυχή σύνδεσή σας,  θα μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε όλα τα ενημερωτικά θέματα:

 

 

» Διαβάστε στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Aquaway  Ασκήσεις, Άρθρα, Έρευνες και Εργασίες, δημοσιευμένες απο τους καθηγητές και τους απόφοιτους της A.T.S (Aquaway Training School)!

 

  Οδηγίες: Κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της Aquaway. Επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε να διαβάσετε και δείτε το πιο πρόσφατο κείμενο. Αφού επιλέξετε κατηγορία και δείτε το πιο πρόσφατο κείμενο, στό αριστερό παράθυρο εμφανίζονται και τα υπόλοιπα κείμενα της κατηγορίας. Εάν θέλετε να αλλάξετε κατηγορία, απλώς επιλέξτε από κάτω αριστερά στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, μια άλλη κατηγορία.

 

 

 

» Δείτε Videos και διαβάστε Δημοσιεύματα που αφορούν τη γυμναστική στο νερό!

 

  Οδηγίες: Κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της Aquaway. Επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε να διαβάσετε και δείτε το πιο πρόσφατο κείμενο ή Video. Αφού επιλέξετε κατηγορία και δείτε το πιο πρόσφατο κείμενο ή Video, στό αριστερό παράθυρο εμφανίζονται και τα υπόλοιπα κείμενα  ή Videos της κατηγορίας. Εάν θέλετε να αλλάξετε κατηγορία, απλώς επιλέξτε από κάτω αριστερά στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, μια άλλη κατηγορία.

 

 

 

» Ενημερωθείτε για τις πισίνες, που σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, στην περιοχή σας!

 

  Οδηγίες: Επιλέξτε την επιλογή, κάτω χαμηλά στην ιστοσελίδα μας, με τον τίτλο ''Κατάλογος Εύρεσης με Aqua Gyms''. Αφού ανοίξετε τη σελίδα, θα εμφανιστούν οι κατηγορίες με τις πισίνες, που σας προσφερόυν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο. Ανατρέξτε στην κατηγορία που επιθυμείτε, διαβάστε την περιγραφή και δείτε σε ποιές περιοχές υπάρχουν πισίνες.

 

 

 

» Αποκτήστε τις ειδικές προσφορές, που προσφέρουν στα μέλη μας, οι εξοπλισμένες απο την Aquaway επιχειρήσεις!

 

  Οδηγίες: Επιλέξτε την επιλογή, κάτω χαμηλά στην ιστοσελίδα μας, με τον τίτλο ''Κατάλογος Εύρεσης με Aqua Gyms''. Αφού ανοίξετε τη σελίδα, θα εμφανιστούν οι κατηγορίες με τις πισίνες, που σας προσφερόυν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο. Ανατρέξτε στην κατηγορία που επιθυμείτε, διαβάστε την περιγραφή, δείτε σε ποιές περιοχές υπάρχουν πισίνες και εάν υπάρχει ειδική προσφορά για εσάς. Εάν επιθυμείτε την ειδική προσφορά κάντε κλικ στην επιλογή ''Στείλτε e-mail για την προσφορά''. Στείλτε τα στοιχεία σας επικοινωνίας, στο e-mail που θα εμφανιστεί και η επιχείρηση θα λάβει τα στοιχεία για να επικοινωνήσει μαζί σας!

 

 

 

» Διαβάστε εντελώς δωρεάν, το περιοδικό Aquaway Magazine on-line!

  

  Οδηγίες: Επιλέξτε την επιλογή, κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας, με τον τίτλο ''Περιοδικό''. Αφού ανοίξετε τη σελίδα, θα εμφανιστεί το τρέχων τέυχος του περιοδικού Aquaway Magazine και όλα τα υπόλοιπα δημοσιευμένα τεύχη. Ανατρέξτε στο τεύχος που επιθυμείτε και διαβάστε το on-line, μέσω ειδικού flash player, απο αποτελέι την τελευταίας λέξη της τεχνολογίας στη δημιουργία on-line περιοδικών.

 

 

 

» Ενημερωθείτε για τους εξοπλισμούς υδρο-γυμναστικής και κάντε τις αγορές σας με ασφάλεια, μέσω του Aquastore.gr!

  

  Οδηγίες: Επιλέξτε την επιλογή, πάνω και στο κέντρο της ιστοσελίδα μας, με τον τίτλο ''E-shop Aquastore''. Αφού κάνετε κλικ, θα εμφανιστεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Aquaway. Με τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης κάντε login. Απο εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε για τους εξοπλισμούς υδρο-γυμναστικής και να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

Καλώς ήρθατε στην πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα


που αφορά τη γυμναστική στο νερό και την ευεξία!


Καλή περιήγηση!

 

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!