Δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας

 

 

 

Μετά την επιτυχή εγγραφή σας ως επιχείρηση, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενημερωτικές και τις ειδικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε!

 

 

 

Δωρεάν Ενημερωτικές υπηρεσίες

 

Με την απλή δωρεάν εγγραφή σας ως Επιχείρηση, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε όλα τα ενημερωτικά θέματα της ιστοσελίδας μας!

 

 

 

 

Ειδικές δωρεάν υπηρεσίες για τις Επιχειρήσεις πελάτες μας

 

Η Aquaway συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στον τομέα της γυμναστικής στο νερό και θέλοντας ευχαριστήσει τους πελάτες της, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της, δημιούργησε ένα πακέτο από χρήσιμες υπηρεσίες προβολής των πελατών της!

 

Τις ειδικές υπηρεσίες προβολής, τις έχουμε ονομάσει ''Pool promotion tools'' και τις προσφέρουμε δωρεάν, αποκλειστικά στους πελάτες μας! Από τη στιγμή που θα επιλέξετε την Aquaway για τον εξοπλισμό σας:

 

 

» Η επιχείρησή σας καταχωρείται στον Κατάλογο εύρεσης με Πισίνες!

Η επιχείρησή σας καταχωρείται, εντελώς δωρεάν, στον Κατάλογο εύρεσης με Πισίνες που προσφέρουν προγράμματα Υδρο-γυμναστικής. Παρουσιάζετε την επιχείρησή σας, στον πιο ενημερωμένο και εξειδικευμένο κατάλογο εύρεσης  επιχειρήσεων, που προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής στην πισίνα τους!

 

 

» Έχετε πλήρη έλεγχο στην επεξεργασία του κειμένου Παρουσίασης!

Έχετε πλήρη έλεγχο στην επεξεργασία του κειμένου Παρουσίασης της επιχείρησής σας, στον Κατάλογο εύρεσης, on-line. Ανανεώνετε όσο συχνα θέλετε το κείμενο παρουσίασης σας, παρουσιάζοντας όλες σας τις νέες παροχές!

 

 

» Έχετε τη δυνατότητα να αναρτήσετε Διαφημιστικές Προσφορές!

Μπορείτε να επεξεργαστείτε και αναρτήσετε μια Διαφημιστική Προσφορά, για τους πελάτες και χρήστες της Aquaway, on-line. Προσθέστε και επεξεργαστείτε, όποτε θέλετε, μια διαφημιστική προσφορά προς τα μέλη της Aquaway και προωθήστε αποτελεσματικότερα την επιχείρησή σας!

 

 

» Αποκτάτε πρόσβαση στην ανάγνωση και δημοσίευση Αγγελιών!

Διαβάστε αγγελίες από γυμναστές και δημοσιεύστε αγγελίες εύρεσης προσωπικού!

 

 

» Αποκτάτε πρόσβαση στην ανάγνωση Βιογραφικών γυμναστών!

Επιλέξτε με ποιούς γυμναστές θα έρθετε σε επαφή, διαβάζοντας από πριν το βιογραφικό τους και τα δημοσιευμένα άρθρα τους!

 

  

» Αποκτάτε ελεύθερη πρόσβαση στο Aquastore.gr!

Με τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης, μπορείτε να κάνετε login στο Aquastore.gr, να ενημερωθείτε για τους εξοπλισμούς υδρο-γυμναστικής και να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια!

 

 

 

Το ''Pool promotion tools'' περιλαμβάνει ειδικές υπηρεσίες προβολής της πισίνας σας! Για να μπορέσετε να διαχειριστείτε το ''Pool promotion tools'', πρέπει απλώς να είστε πελάτης της Aquaway!

 

 

 

 

''Pool promotion tools''


Οι πιο χρήσιμες υπηρεσίες


στη διάθεση των πελατών μας!

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!