Οδηγίες χρήσης των υπηρεσιών

Μετά την επιτυχή εγγραφή σας ως επιχείρηση, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενημερωτικές και τις ειδικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε!

 

 

 

Δωρεάν Ενημερωτικές υπηρεσίες

 

Με την απλή εγγραφή σας ως Επιχείρηση, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα σε όλα τα θέματα της ιστοσελίδα μας.

 

 

 

 

Ειδικές υπηρεσίες ''Pool promotion tools''

 

Οι ειδικές υπηρεσίες ''Pool promotion tools'', προσφέρονται δωρεάν από την Aquaway στις επιχειρήσεις που εξοπλίζει:

 

 

» Ανάγνωση Αγγελιών εργασίας

 

  Οδηγίες: Μετά το login και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, στις ειδικές υπηρεσίες, βλέπετε στο αριστερό παράθυρο την επιλογή ''Ανάγνωση Αγγελιών Γυμναστών''. Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή, μπορείτε να δείτε τις αγγελίες που έχουν αναρτηθεί απο γυμναστές.

 

 

 

» Ανάρτηση Αγγελιών εργασίας

 

  Οδηγίες: Μετά το login και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, στις ειδικές υπηρεσίες, βλέπετε στο αριστερό παράθυρο την επιλογή ''Ανάρτηση Αγγελίας'. Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή, θα δείτε έναν κειμενογράφο. Τοποθετήστε τον τίτλο της επιχείρησης σας και στον κειμενογράφο απο κάτω, γράψτε την αγγελία που επιθυμείτε. Τις αγγελίες αυτές τις διαβάζουν μόνο οι γυμναστές και όχι άλλες επιχειρήσεις.

 

 

 

» Ανάγνωση Βιογραφικών γυμναστών

 

  Οδηγίες: Μετά το login και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, στις ειδικές υπηρεσίες, βλέπετε στο αριστερό παράθυρο την επιλογή ''Ανάγνωση Βιογραφικών''. Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή, μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά γυμναστών. Επιλέξτε με ποιους γυμναστές θα έρθετε σε επαφή, διαβάζοντας πιο πριν το βιογραφικό τους και τα αναρτημένα άρθρα τους.

 

 

 

» Καταχώρηση της επιχείρησής σας στον Κατάλογο εύρεσης, με Πισίνες.

 

  Οδηγίες: Αφού  ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας, στις ειδικές υπηρεσίες, μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες, τοποθετούμε την επιχείρησή σας στον κατάλογο εύρεσης, μαζί με μια διαφημιστική φωτογραφία της επιχείρησή σας. Κάθε φορά που θα κάνετε login, θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε το κείμενο, όσες φορές εσείς θέλετε (δείτε επόμενες οδηγίες).

 

 

 

» Ανάρτηση και πλήρη επεξεργασία του κειμένου Παρουσίασης.

 

  Οδηγίες: Μετά το login και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, στις ειδικές υπηρεσίες, βλέπετε στο αριστερό παράθυρο την επιλογή 'Επεξεργασία του διαφημιστικού σας κειμένου, που εμφανίζεται στον κατάλογο εύρεσης''. Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή, θα δείτε έναν κειμενογράφο. Τοποθετήστε τον τίτλο της επιχείρησης σας και στον κειμενογράφο απο κάτω, γράψτε το κείμενο παρουσίασης που επιθυμείτε. Πατώντας ''Ενημέρωση''' το κείμενο αυτόματα τοποθετείτε στη διαφήμισή σας, στον κατάλογο εύρεσης.

 

 

 

» Δυνατότητα επεξεργασίας και ανάρτησης Διαφημιστικής Προσφοράς.

 

  Οδηγίες: Μετά το login και αφού έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, στις ειδικές υπηρεσίες, βλέπετε στο αριστερό παράθυρο την επιλογή ''Επεξεργασία του διαφημιστικού σας κειμένου, που εμφανίζεται στον κατάλογο εύρεσης''. Κάνοντας κλικ στην επιλογή αυτή, θα δείτε έναν κειμενογράφο. Τοποθετήστε τον τίτλο της επιχείρησης σας και στον κειμενογράφο απο κάτω, γράψτε το κείμενο παρουσίασης και την διαφημιστική  προσφορά που επιθυμείτε. Πατώντας ''Ενημέρωση''' το κείμενο και η διαφήμισή σας, αυτόματα τοποθετείτε στον κατάλογο εύρεσης. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης θέλει να ζητήσει την προσφορά, θα κάνει κλικ στην επιλογή ''Στείλτε e-mail για την προσφορά'' και θα σας αποστέλλει ένα e-mail, στη ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, με τον τίτλο ''Aquaway.gr: Offer request from an Aquaway member!'' . Μέσω του e-mail μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χρήστη μας και να του παρουσιάσετε τις παροχές σας!

 

 

 

» Πρόσβαση στo Aquastore.gr.

 

  Οδηγίες: Από τη στιγμή που έχετε κάνει τη δωρεάν εγγραφή σας, μπορείτε να κάνετε login και στο Aquastore.gr.

 

 

 

 

Για να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις ειδικές υπηρεσίες ''Pool promotion tools'', πρέπει να είστε πελάτης της Aquaway.

 

 

 

 

 

Η πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα, που αφορά τη γυμναστική στο νερό και την ευεξία, 


είναι στη διάθεσή σας για να τη χρησιμοποιήσετε!

 

 

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!