Υδρο-γυμναστική και πισίνα

Αποκτήστε το σύγχρονο προσωπικό σας υδρο-γυμναστήριο...

Ιδιωτική πισίνα

 

 

» Η άσκηση στο νερό είναι το ιδανικό μέσο άσκησης και αδυνατίσματος για κάθε αθλούμενο. Η ύπαρξη ιδιωτικής πισίνας, έρχεται να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στον κάτοχο της, όχι μόνο να απολαύσει τη ψυχαγωγία και τη χαλάρωση που προσφέρει το νερό, αλλά και όλα τα πλεονεκτήματα όσο αναφορά την άσκηση και την υγεία. Με τα όργανα υδρο-γυμναστικής της Hydrorider, κάθε ιδιωτική πισίνα μπορεί να φιλοξενήσει ένα σύγχρονο προσωπικό υδρο-γυμναστήριο!

 

 

» Ο χώρος που καταλαμβάνουν τα όργανα υδρο-γυμναστικής στη πισίνα είναι μόλις 1 τετραγωνικό μέτρο . Μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν πολύ εύκολα στη πισίνα ή να μένουν μόνιμα μέσα σε αυτή!

 

» Τα όργανα υδρο-γυμναστικής δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και προσφέρονται με  2 χρόνια εγγύηση για τον σκελετό και τα μηχανικά μέρη.

 

 

» Με την αγορά των οργάνων υδρο-γυμναστικής προσφέρεται, δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση, δωρεάν εκπαίδευση απο πτυχιούχους γυμναστές στον χώρο σας και συνεχή ενημέρωση για θέματα γυμναστικής και νέων προγραμμάτων άσκησης . Στόχος μας είναι η πληρέστερη εξυπηρέτησή σας!

 

 

» Το δίκτυο της Aquaway μπορεί και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, εξελίσσεται συνεχώς και είναι το πρώτο, σε Ελλάδα και Κύπρο, που ειδικεύεται αποκλειστικά με τη γυμναστική στο νερό. Αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν την άσκηση στο νερό και μπορούν να σας προσφέρουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για μια πετυχημένη αγορά!

 

 

 

Εκμεταλλευτείτε σωστά την πισίνα σας!

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!