Υδρο-γυμναστική και πισίνα

Με τα όργανα γυμναστικής της Hydrorider, τώρα έχουν όλοι τη δυνατότητα να γυμνάζονται στο νερό και να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της υδρο-γυμναστικής...

Προπονητικό κέντρο

 

 

» Μέχρι σήμερα για τα κέντρα άθλησης η ύπαρξη πισίνας θεωρούνταν μια ξεχωριστή πολυτέλεια, την οποία την απολάμβαναν μόνο όσοι γνώριζαν να κολυμπούν. Όμως με τα όργανα γυμναστικής της Hydrorider, τώρα έχουν όλοι τη δυνατότητα να γυμνάζονται στο νερό και να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της υδρο-γυμναστικής! Στο μέλλον οι πισίνες, με την προσθήκη των οργάνων υδρο-γυμναστικής δεν θα αποτελούν μια πολυτέλεια αλλά ένα αναπόσπαστο κομμάτι των κέντρων άθλησης και αδυνατίσματος!

 

 

» Η δημιουργία ενός υδρο-γυμναστηρίου στο κέντρο άθλησης βοηθάει στην αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και στη πλήρη εκμετάλλευση της πισίνας με μια δραστηριότητα η οποία θα κάνει τον αθλητικό χώρο να ξεχωρίζει όσο αναφορά τον ανταγωνισμό.

 

 

» Το υδρο-γυμναστήριο δημιουργείται με πολύ χαμηλότερο κόστος επένδυσης, σε σχέση με ένα απλό γυμναστήριο. Τα όργανα γυμναστικής της Hydrorider έχουν περίπου το μισό κόστος σε σχέση με τα απλά όργανα γυμναστικής και το διπλάσιο διαφημιστικό όφελος για την επιχείρησή σας!

 

 

» Ο χώρος που απασχολούν είναι πολύ μικρός σε σχέση με το μέγεθος της πισίνας. Κάθε όργανο υδρογυμναστικής καταλαμβάνει περίπου 1 τετραγωνικό μέτρο.

 

 

» Η ύπαρξη ενός υδρο-γυμναστηρίου δίνει τη δυνατότητα στο αθλητικό κέντρο να διαφημίσει ότι παρέχει εντελώς νέα και πρωτοποριακά προγράμματα άσκησης στο νερό:

 

- Ενδυνάμωσης

- Αερόβιας

- Αναερόβιας

- Γαλακτικής προπόνησης

- Αποκατάστασης τραυματισμών

- Αποκατάστασης απο την προπόνηση

- Προετοιμασίας των αθλητών

- Αθλητές υψηλών επιδόσεων γυμνάζονται στο νερό, για την πρόληψη κάποιων τραυματισμών που προέρχονται από υψηλές επιβαρύνσεις της προπόνησης στο έδαφος.

 


» Το δίκτυο της Aquaway μπορεί και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, εξελίσσεται συνεχώς και είναι το πρώτο, σε Ελλάδα και Κύπρο, που ειδικεύεται αποκλειστικά με τη γυμναστική στο νερό. Αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν την άσκηση στο νερό και μπορούν να σας προσφέρουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για μια πετυχημένη επένδυση!

 

 

Εκμεταλλευτείτε σωστά την πισίνα σας!

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!