Τι Προγράμματα Άσκησης μπορώ να προσθέσω στην πισίνα μου

 

» Ένα υπερσύγχρονο υδρο-γυμναστήριο που προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να αθληθούν μέσα στο νερό, οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξουν!

 

 

» Aqua Bike aerobic και Aqua Treadmill aerobic! Δύο ειδικά ομαδικά προγράμματα, που είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο άσκησης!Τα ειδικά όργανα γυμναστικής μπαίνουν μέσα στη πισίνα και είναι έτοιμα να υποδεχτούν τον κόσμο. Το πρόγραμμα διαρκεί 35 με 45 λεπτά, χρόνος που είναι υπεραρκετός για την απώλεια λίπους από τον οργανισμό, για αποτελεσματική γύμναση αλλά και τη διατήρηση του μεταβολισμού σε υψηλά επίπεδα.Στο πρόγραμμα με το Aqua Bike Aerobic ή το Aqua Treadmill Aerobic δεν γίνονται σχεδόν ποτέ οι ίδιες ασκήσεις. Κάθε πρόγραμμα είναι διαφορετικό, έχει φαντασία, χορευτικές και διασκεδαστικές κινήσεις, καθώς και μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων που γυμνάζουν κυριολεκτικά κάθε σημείο του σώματος!

 

Με κάθε παραγγελία προσφέρεται δωρεάν εκπαίδευση στο προσωπικό, που είναι υπεύθυνο άθλησης της πισίνας, έτσι ώστε να απολαύσουν οι πελάτες ένα διασκεδαστικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό πρόγραμμα.

 

Aqua Bike aerobic
in Portugal
Aqua Bike aerobic
in USA
Aqua Treadmill aerobic
in Greece

 


 


 


 

 

» Προγράμματα υδρο-γυμναστικής για άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένους και έγκυες, όπου το ιδανικό περιβάλλον για να γυμναστούν είναι το νερό και μόνο!

 

 

» Ειδικά προγράμματα φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης τραυματισμών μέσα στο νερό, όπου με την βοήθεια των οργάνων υδρο-γυμναστικής η θεραπεία επιταχύνεται στο μέγιστο βαθμό!

 

 

 

» Ειδικά προγράμματα για αδυνάτισμα και για υπέρβαρα άτομα, όπου μέσα στο νερό αυξάνεται ο μεταβολισμός τους και δεν επιβαρύνονται οι αρθρώσεις τους. Το νερό είναι ο ιδανικός χώρος για άσκηση και αδυνάτισμα!

 

 

 

» Προγράμματα άσκησης με τρίαθλο, όπου οι αθλούμενοι παίρνουν μέρος σε ένα ειδικά μελετημένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει: κολύμβηση - τρέξιμο στο διάδρομο νερού - ποδήλατο στο ποδήλατο νερού !

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος άσκησης ήρθε σε Ελλάδα και Κύπρο

 

αποκλειστικά απο την Aquaway!

 

 

 

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!