Τοποθέτηση και μετακίνηση

» Τα ποδήλατα νερού τοποθετούνται σε πισίνες από 110 εκατ. μέχρι 180 εκατ. 

Αν η πισίνα έχει βάθος πάνω από 145 εκατ. η έξτρα βάση που χρειάζεται για να προσαρμοστεί, προσφέρεται δωρεάν με την παραγγελία.

 

»Οι διάδρομοι νερού τοποθετούνται σε πισίνες από 110 εκατ. μέχρι 145 εκατ.

 

» Έχουν ειδικά ροδάκια για να κυλάνε και να μετακινούνται εύκολα, ενώ είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μπαίνουν και να βγαίνουν πολύ εύκολα και γρήγορα στη πισίνα!

 

» Στο πάτο της πισίνας κάθονται με το βάρος τους και είναι σταθερότατα κατά τη διάρκεια της χρήσης τους, ενώ τα προστατευτικά λάστιχα που έχουν από κάτω προστατεύουν την πισίνα.

 

» Μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν για τα προγράμματα υδρογυμναστικής, ενώ το καλύτερο είναι ότι με την οριοθέτηση μιας μικρής περιοχής της πισίνας, μένουν σταθερά μέσα και αποτελούν σε συνεχή και μόνιμη βάση ένα υπερσύγχρονο υδρογυμναστήριο (Η οριοθέτηση μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με μια απλή διαδρομή κολύμβησης ή με ειδικούς εξοπλισμούς οριοθέτησης που σας προσφέρει η Aquaway).

 

 

» Ο χώρος που απασχολούν είναι πολύ μικρός, σε σχέση με το μέγεθος της πισίνας. Κάθε όργανο υδρογυμναστικής πιάνει περίπου 1 τετραγωνικό μέτρο, οπότε σε μια πισίνα τον 100 τετραγωνικών μέτρων η ύπαρξη υδρο-γυμναστηρίου με τοποθετημένα άνετα 15 όργανα, απασχολεί μόνο 22 τετραγωνικά μέτρα της πισίνας!

 

 

 Υδρο-γυμναστήριο

 Το μέλλον της γυμναστικής στο νερό!

 

 

 

Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!