Προορισμοί για άσκηση και θεραπεία στο νερό!

Η Aquaway σας παρουσιάζει όλες τις εξοπλισμένες πισίνες, που μπορούν
να σας προσφέρουν προγράμματα Υδρο-γυμναστικής, Θεραπείας & Ευεξίας,
σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η σειρά εύρεσης είναι με αλφαβητική σειρά, με βάση την πόλη, για να μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Εσείς απλώς επιλέξτε τον προορισμό σας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ F.C

Mε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εξοπλίστηκε απο την Aquaway, το υπέροχο «Αtromitos Spa» που κοσμεί το αθλητικό κέντρο της ομάδας μας έπειτα από την εγκατάσταση δύο μηχανημάτων που το καθιστούν πλέον από τα πρωτοπόρα στον ελληνικό χώρο!
E-mail :
Website URL : www.atromitosfc.gr
Πόλη : Αθήνα

ΠΑΟ

Η Aquaway εξόπλισε το κέντρο υδρο-θεραπείας και προπόνησης, της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Η πισίνα και το υδρο-γυμναστήριο, διατίθεται μόνο για τους αθλητές του Παναθηναϊκού και παρουσιάζεται στον κατάλογό μας, ως μέλος του πελατολογίου της Aquaway. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην παρουσίαση του Παναθηναϊκού, στο Aquaway Magazine.
E-mail :
Website URL : www.pao.gr
Πόλη : Αθήνα

ΠΑΟΚ

Η Aquaway εξόπλισε το κέντρο υδρο-θεραπείας και προπόνησης, της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η πισίνα και το υδρο-γυμναστήριο, διατίθεται μόνο για τους αθλητές του ΠΑΟΚ και παρουσιάζεται στον κατάλογό μας, ως μέλος του πελατολογίου της Aquaway.
E-mail :
Website URL : www.paokfc.gr
Πόλη : Θεσσαλονίκη
Δείτε τον κατάλογο με τις πισίνες που
σας προσφέρουν προγράμματα υδρο-γυμναστικής, σε Ελλάδα και Κύπρο και επιλέξτε τον προορισμό σας!